

سرمایهگذاران خطرپذیر در آمریکا از سال ۱۹۷۰ تا سال ۲۰۰۸، ۴۵۶ میلیارد دلار بر روی بیشتر از ۲۷۰۰۰ شرکت سرمایهگذاری نمودهاند. درآمد این سرمایهگذاران در سال ۲۰۰۸، ۲/۹ تریلیون دلار بوده است که این درآمد ۲۱ درصد تولید ناخالص ملی آمریکا را تشکیل میدهد. همچنین در زمان رکود آمریکا (سال ۲۰۰۹) که سایر صنایع رشد منفی ۵/۱ درصد را در درآمدهایشان تجربه میکردند، درآمد سرمایهگذاران خطرپذیر ۶/۱ درصد رشد کرد.
سرمایهگذاران خطرپذیر در آمریکا از سال ۱۹۷۰ تا سال ۲۰۰۸، ۴۵۶ میلیارد دلار بر روی بیشتر از ۲۷۰۰۰ شرکت سرمایهگذاری نمودهاند و درآمد آنها در سال ۲۰۰۸، ۹.۲ تریلیون دلار بوده است. این درآمد ۲۱ درصد تولید ناخالص ملی آمریکا را تشکیل میدهد. این درصد از تولید ناخالص ملی در زمان رکود آمریکا در بین سالهای ۲۰۰۸ تا ۲۰۱۰ نیز اتفاق افتاد که این نشان از قدرت مدیریت اقتصادی این نهادها دارد.
در زمان رکود اقتصادی آمریکا (سال ۲۰۰۹) که سایر صنایع رشد منفی ۱.۵ درصد را در درآمدهایشان تجربه میکردند، درآمد سرمایهگذاران خطرپذیر ۱.۶ درصد رشد کرد. همچنین در همان سالهای رکود، هنگامی که آمریکا با معضل بیکاری مواجه بود و بسیاری از صنایع مجبور به تعدیل نیرو شدند، شرکتهای مورد حمایت سرمایهگذاران خطرپذیر، ریزش نیروی کمتری داشتند. در شرکتهایی که سرمایهگذاران خطرپذیر ایجاد کرده بودند، ۲ درصد بیکاری رخ داد در صورتی که در سایر صنایع ۳.۱ درصد اخراج و بیکاری صورت گرفت. در زمان قبل از رکود نیز از سال ۲۰۰۶ تا ۲۰۰۸ میزان رشد اشتغالآفرینی شرکتهای سرمایهگذار ۸ برابر رشدی بوده است که توسط سایر نهادهای بخش خصوصی در آمریکا اتفاق افتاده است. همانگونه که در شکل زیر نیز مشاهده میشود، میزان درآمد این شرکتها نیز به نسبت سایر شرکتهای بخش خصوصی، بیشتر بوده است.
سرمایهگذاران خطرپذیر به تنهایی ۱۰ درصد درآمدشان را از کل صنایع در آمریکا کسب کردهاند و حدود ۱۲ میلیون شغل در ایالات متحده ایجاد کردهاند.
این نهادها به ازای هر دلار سرمایهگذاری در سال ۱۹۷۰، در پایان سال ۲۰۱۰ بیش از ۶ دلار درآمد داشتهاند؛ و مطابق آمار سال ۲۰۰۸ برای هر شغلی که ایجاد کردهاند، حدود ۳۷ هزار دلار هزینه نمودهاند.
همانگونه که در شکل زیر نمایش داده شده است، بیشتر اشتغالزایی و درآمد این شرکتها از سرمایهگذاری بر روی شرکتهای فعال در حوزه نرمافزار اتفاق افتاده است. بسیاری از این شرکتها استارتاپهای موفق هستند. نشانهی دیگر این ادعا نیز آن است که بسیاری از اشتغالزایی شرکتهای سرمایهگذاری در ایالت کالیفرنیای آمریکا اتفاق افتاده است و بیشتر درآمدها نیز از همین ایالت به دست آمده است.
سرمایهگذاران خطرپذیر بیش از همه در سیلیکون ولی آمریکا سرمایهگذاری نمودهاند.
شکل زیر تعداد شرکتهایی را نشان میدهد که از سالهای ۱۹۷۰ تا ۲۰۱۰ سرمایهگذاران خطرپذیر بر روی آنها سرمایهگذاری نمودهاند. این نمودار همچنین میزان سرمایهگذاری سرمایهگذاران خطرپذیر را در سالهای مختلف نشان میدهد.
البته این فضا سایر کشورها را تحت تاثیر قرار خواهد داد و نشانههای آن هماکنون در حال ظهور است. برای مثال طبق گزارشی از وضعیت استارتاپهای هند در پایان سال ۲۰۱۵ استارتاپهایی که هدف اصلی سرمایهگذاران خطرپذیر قرار گرفتهاند، حدود ۸۰ هزار شغل ایجاد کردهاند؛ گفتنی است که تعداد استارتاپهای هند در پایان سال ۲۰۱۵ حدوداً ۴۲۰۰ عدد است.